Cik % sieviešu negrib bērnus?

Ļoti vēlos sievu, rūpēties par kādu, bet man riebjas bērni.

vilx  3 7 Ja man tagad, esot vienam, nebūtu bērnu, es laikam pakārtos.

Lobo1  2 7 Līdz pirmajam bērnam. Tad Tu sapratīsi, ka tas Tavā dzīvē ir vissvarīgākais un darīsi visu, lai Tavi bērni būtu laimīgi. Ja nē, tad Tu esi vienkārši mūjābelis. Es arī līdz pirmajai meitai ne īpaši kāroju pēc bērniem. Ja Tev tiešām ir 24, tad ir vēl laiks domas mainīt.

Chris1986  1 6 Man pat liekas, ka bērnus negrib vairāk sieviešu, nekā vīriešu. Tikai viņas to tā neformulē, baidoties par sekām. Vismaz no manā apkārtnē esošanām salīdzinoši jaunām sievietēm (30+) apm. pusei nav bērnu

dodekaedrs  1 1 Jāmeklē egoisti.

Geisha  3 6 kur_tu_esi, Tu nenovecosi? Ak, kā Tu mani sasmīdināji. Sieviete kļuvusi par māti parasti uzzied kā burvīga puķe. Jā bērni taisa troksni, arī nekārtību. Arī ar visu to viņi ir burvīgi.

Starp citu Tu arī čurā un kakā. Vai es maldos? Tu taču ēd un dzer? Ja ēd un dzer tad arī sēdi uz poda. Un pat gāzes laid no abiem galiem. Varbūt Tu esi monstrs vai robots? Tev ēna ir? Asinis kādā krāsā? Varbūt Tevi nedaudz jāpabaksta ar kādu apses koku?

av2  1 6 Nezinu nevienu, kas taa riktiigi...negribeetu beernus. Jaa, ir kas peec 40 "veel" negribot siikos , jo...jaaskaarto dizive, "miljoni" jaasakraj utt, bet taa pavisam lai negribeetu, nee, nezinu nevienu.

Kaskaade  1 4 Puika audz, chillo, ņemies pratā un briedumā. Pienaks diena, kad sastapsi sievieti caur kuru gribēsi savas asins un dzimtas turpinājumu.

Felde  2 4 Nu taa,sodien biju starp saveejiem... masas meitai 34gadi.bernu nav,tad nu jautaju-klau miilaa,bernus nav takaa laiks gaadat...? :) Atbilde-bernam jazina un jalepojas ar saviem vecaakiem...tomer neesmu atradusi nevienu viirieti,ar kuru naakotne spetu lepoties mans berns!
Tad jautaju,kaa citiem atbildi,ja jautaa-kapec vel nav bernu? Atbilde-neveelos!
Te luuk jaunas,llooti simpatiskas,stabilas,musdienigas-jaunas sievietes atbilde!
Secinajumus izdariet passi! :) :)

Orchia  3 6 Laikmets tāds. izlepuši, egoistiski, patmīlīgi, slinki, pārgudri. Viņiem visas fiškas priekšā pakaļā par ko mums vajadzēja pērties un cīnīties, lai izdzīvotu

Aurora  1 2 izlepuši, egoistiski, patmīlīgi, slinki, pārgudri.
mu aha ha))
Ir jau arī vienkārši jaunieši, bez narcisma sindroma.
Par tēmu-šajā jomā nav jāmāca Rainis mīlēt. Pie cilvēktiesībām pieder izvēles iespējas. Ir pretlikumīgi necenzētā veidā kritizēt otra cilvēka seksuālās dzīves izvēles.
Bet domāt vajag-katram pašam. Kas paliks aiz tevis?

Kaskaade  2 3 Nopietni? Lūgtum uzrādīt tos vienkāršos jauniešus!!!! Nu kaut vienu ar veco nokia, lai nav līzinga 10iphone? Nu kauvienu, kurš grūtniecei tramvajā iedos vietu apsēsties? Nu kautvienu, kurš instagrammā neliek ikdienai atbilstošu foču? Nu parā man kautvienu jaunieti, kurš par sētnieku strādā? Parā man kautvienu, kurš izrāda cieņu vecākas paaudzes pieredzei?? muahahaa

av2    4 Kaskaade - nav tik traki. Ir arii jauniessi, kas ir pieklaajiigi arii...tajaa tramBajaa , un telafoni ir arii vecaakas paudzes vinniem .
Bet , fakts , tendence ir vinniem "man vajag visu ssodien", tas jau ir tiesa.
Veel kas, labs podzinnu telafons ssodien maksaa tikpat, ja ne daargaak , kaa vecaakas paudzes lietots, bet labs "gudrais" teleafons. Tas taa...

Heleena4      Iesaku izvēlēties rūpēties par dzīvnieku. Jebkuras sievietes domas attiecībā uz bērniem var mainīties. Dabā tā iekārtots. Dzīvniekam ir vieglāk pieņemt cilvēka noteikumus un tos izpildīt. ;) 2020-02-02

Pereira      Kă vispăr var pateikt,ka riebjās bērni?? 2020-09-21

Lince15      Sieviete, kas spēj, bet negrib bērnu ir jānoper publiski.
Lai paskatās saviem vecākiem acis un prasa piedošanu ka viņi rūpējās bezjēdzīgi un uzaudzināja nederīgu būtni.
Ir tik daudz cilvēku, kas vēlas bērnus, bet to nav. Es nevēlos maksāt nodokļus politbirojam, bet tas jādara. Tad arī sievietei pienākums jāpilda. Pretēji šuj vainu ciet!
2021-01-18

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu