Par bērītēm.

Zārciņš vis vislētākais.Ar lodlampu iekrāsoti dēļi. Bēru mielasta nav, kapos sagrabējis busiņš, pie kura uzklāts improvizēts galdiņš ar sīkām uzkodām un 1 pudele šnabja, balzāma un vinčika. Starp pavadītājiem nav mazmeitas, kura dzīvo ārpus LV, nebrauca, jo baidās, ka būs jāpiecieš pašizolācija. Tas nekas, ka savulaik 85 gadīgā ome palīdzēja izaudzināt viņas mazuli? Meitai, kuras bērnu/ neatbraukušo mazmeitu/ pilnībā no 6 mēnešiem līdz 19 gadiem/ izaudzināja nelaiķe, rokās tikai lēts puķu pušķītis.
Jeb piekrītat, ka mirušajam pilnīgi vienalga un nav ko lieki tērēties?
Kā jūs savu māti, vecomāti izvadītu, pa fikso, pa lēto, vai kā citādi?

incis1  3 4 Bēdīgi,ka tik maz cieņas pret aizgājušo,pie tam nepelnīti. Es gan tā nedarītu. Man mamma ļoti mīļa,viņu arī izvadītu godam. Neticu,ka mirušajiem vienalga,nāks sapnī vai kā savādāk un pārmetīs,ka iemeti bedrē kā suni.

Liesma  3 2 Mums ekonomikas koledžā mācīja, ka pat par mušas kaku uz ofisa loga stikla IR ATBILDĪGS DIREKTORS.
Tas, ka valsts pārvaldē strādā savā pārvaldītajā sfērā analfabētiski ierēdņi, atvieglo valsts aprīšanu globālājiem oligarhiem (viņi arī ierēdņu iecēlēji).
Šo principu pirmā pamanīja Ukrainas galvenā infektoloģe Olga Golubovska, viņa tikai caur puķēm, bet es te vienkāršajā valodā

ketija64  2 13 Apspriest var visu ko no zārka līdz nelaikes apakšbiksēm!!! Vai vajag??? Iespējams tāda bija kundzes vēlme, pa vienkāršo! Iespējams kundze no savas mīļās tālumā dzīvojošās mazmeitiņas atvadījās kamēr vēl dzīva bija! Ne pieļaujat tādus variantus?? Pie cilvēka ar mīļumu un ziediem jāiet, kamēr viņš dzīvs ir, kad nomirst viņam viņsaulē citas lietas jākārto!! 😊

Valensija01  1 6 Ir cilvēki kuriem patīk izrādīties diemžēl arī bērēs... Kuram "krutāks" zārks, "krutāks" piemineklis utt. Tas ir bēdīgi!!! Zinu gadījumu, ka pirka pa tūkstošiem ozola koka zārku ar grebumiem, lai tik pārspētu kaimiņa Vasjas bēres.... Vai tad tas pierāda mīlestību?Vai atnesto puķu vērtībai ir nozīme?

elsa  5 9 Kārtējā tante, kas, kaut ko redzot, visu zin labāk. Kāda kuram darīšana, kā es savus tuvos noroku? Ar salūtu vai bez. labāk domā, vai pašu būs kas nokopj.

langstins  2 2 Arī šādā tē´mā ir domstarpības-
Mana Māte aizgāja ,sev,izredzētā ceriņu laikā.
Jā,ozolnieks,tika apbērts ar ceriņiem.
Kā standarts-40 pie galda.

jozolsen      Tas jau kruti. Tagad daudzas krematorijas būvē

kvarts    1 Tas jau nav tas sliktākais, vēl , pavisam nesen latvieši dzīvus cilvēkus ar ragaviņām uz mežu vilka...lai maizi neēd , lai mājās vietu neaizņem.....

veeja_roze  3 6 16:03 Citiem protams vienalga un tamdēļ nav ko velti tērēties. Ne veča vairs mazbērnus auklēs, ne kabatasnaudu dos.
Šai sakarā atcerējos kaut kur lasīto-pret mums bērni vecumdienās izturēsies nevis tā, kā mēs viņiem mācām, bet gan kā mēs izturamies pret saviem vecākiem.

rokons  1 5 Laba ir jūdaistu tradīcija, kā kopiņa uztaisīta, atnāk, noliek ziedu kopu un tūlīt aiziet. Bēres nav teātra izrāde ar atbilstošām dekorācijām un rekvizitiem.
Tikai cieņa pret aizgājēju - pārējais ir mazsvarīgi

Liesma  6   Mēs izturamies pret citiem tā, kā tolerējam izturēšanos pret mums! - nu, tas normālā gadījumā. Es, kad saslimu, aizbraucu uz Zapoļarji, lai ātrāk viss beidzas,un nodokļu maksātājiem lētāk, bet tā kā mērens (!) aukstums stimulē imunitāti, atgriezos uz strīpas. Nu un tāpēc arī kapos neplēsīšu matus😆

aivalaiva  3 6 Saviem bērniem jau esmu noteikusi - nekādu tērēšana bērēm manām. Kāda nozīme kādā kastē tiksi guldīts, nozīmē ir tam, kas paliek sirdī.

Liesma  8 4 Summāri, Jūs piekritāt eksperimentāla zāļu līdzekļa ievadei jūsu organismā, lai neviens uz jums neapvainojas?

rokons  3 3 Ko par eksperimentālām sauc? FDA jau pasen noņēma šo nosacījumu no Pfitzer

AivarsN  6 6 Ja ražotājs pats pārbauda savas preces kvalitāti, tad pat ciankāliju var mierīgi reģistrēt kā nekaitīgu pulverīti pret galvassāpēm. Un galvassāpes taču pāries.
Par tām ragaviņām un mežu, pilnīgi sagrozīti fakti. Tajos tālajos laikos, kad parazīti vēl nebija izdomājuši vīrusu afēru sintētiskās zāles un vakcināciju, cilvēki saslimšanas gadījumā stiprināja savu ķermeni, atrodot un novēršot slimības cēloni. Vecāki cilvēki, ja nespēja noteikt saslimšanas cēloni, viņi devās uz mežu, kur vienatnē netraucēti pārdomāja savu dzīvi, meklējot pieļautās kļūdas, pārtiekot tikai no ūdens un dziedējošiem augiem, tā palīdzot ķermenim attīrīties no sārņiem, kas bieži vien arī ir saslimšanas pamatā. Tāpēc vēl mūsdienās tiek praktizēta gavēšana un attīrīšanās kūres, laikā kad pati daba aktivizē ķermeņa attīrīšanās funkcijas, kas pazīstamas kā sezonālās saaukstēšanās slimības. Taču mūsdienās šarlatāni šos procesus piedēvējuši mistiskiem vīrusiem, kuri itkā ar meteorītiem atlidojuši no kosmosa, bet nespēj izdzīvot ārpus cilvēka ķermeņa. Un tas deva iespēju vēl vairāk cilvēkus saindēt ar vakcīnām. Neviens vīruss nav zinātniski pierādīts, tie ir iekšēji ķermeņa procesi, tāpat kā nodarīto kaitējumu dēļ, izgāzušās visas iepriekšējās nopotēšanas tūres. Tāpēc šoreiz iesaistītas visu valstu valdības, policija un vajadzības gadījumā arī armija. Bet šīm injekcijām arī uzdevums pavisam cits.

Liesma  5 5 cien. rokon, ja es būtu slima ar retas lokalizācijas vēzi pēdējā stadijā (tpu tpu tpu) un vienīgais variants būtu pfiZer piedāvājumus, tad jā, varētu. Tagad veseliem cilvēkiem obligātā kārtā jālaiž iekšā kaut kāds gēnu terapijas līdzeklis kurš pārbaudīts daudz īsāku laiku, nekā parasti pārbauda zāļu līdzekļus, jo situācija izsludināta par ekstrēmu. vēl nevar zināt, vai pfizer bosi nedzer kafiju kopā ar fda fīreriem bet vistrakākais - nav pārliecinošu pierādījumu, ka pfizer & Co nav pielikuši roku vīrusa sintēzē. parasta zoonoze, kas mākslīgas modifikācijas rezultātā pateicoties unikālajam pīķa proteīnam sākusi kļūt kontagioza cilvēkam, bet šito laimi-mums ir "vakcīnas", kas arī mērķētas pret šo pašu fīču-virsmas proteīnu.
nu te vairs nevajag pierādīt pfizer un viņiem līdzīgo vainu vīrusa mākslīgajā izcelsmē. Nevainību, nevainību pierādīt vajag! 🐷

arvids19721970    1 Slikti izaudzināja,ja reiz tā .
Man bija laikam 10 gadi,kad pēc vienas tuvas radinieces bērēm mammi pajautāju,vai bēres vienmēr jārīko šitā,viņa atcirta´´nu,ja tu gribi mani nokašāt kā suni...´´(viņai,starp citu,šodien dzimšanas diena.71)
Es personīgi nekad neesmu domājis par bērniem kā par iespēju ,ka vecumdienās man zupu iedos.Nekad.Ja būs bagāti un atradīsies mājele,kurā tēvam palikt-lieliski.Ja nē,tad...mazus dzīvoklīšus saspiestībā nekad neesmu cietis.Bet bēres...Laikam ir zvarīgi,ka ir vieta,kur aiziet pieminēt.Bērnu dēļ varētu mani kauli atrasties kādā zināmā vietā.Bet vienalga,vai māla bundžā vai neēvelētu dēļu kastē.Tiešām vienalga.

AivarsN  4 2 Vispār jau ņemot vērā to, ka ar vakcīnām, debīlais Bils un banda grib utilizēt vismaz 6 miljardus planētas iedzīvotāju, tad par latviešu slaveno kapu kultūru nāksies aizmirst. Lai savāktu un apraktu līķus no ielām, jau tiek reklamēta speciāla savākšanas mašīna, kura tūlīt arī safasē atkritumu maisos. Tiek būvēti jaudīgi krematoriji. Bet ja nespēs visus sadedzināt, tad ar buldozeriem sašķūrēs lielās bedrēs. Un vai tad tie nedaudzie izdzīvojušie spētu apkopt tik daudz kapu? Tā ka, ja to noziedznieku bandu neizdosies apturēt, tad bēru ceremoniju prestižs vairs nepavisam nebūs aktuāls.

rokons  1 1 Ref 8:25 šeit gan par bērēm bija temats, cerams, ka vakcinācija drusku Apbedīšanas kantoru slodzi samazinās.
Bet pārējā sadaļā augšminētajā vēsti ir pietiekami daudz man nepieņemamu lietu, jo vienreiz dzīvē biju klāt kad aizsūtīja galīgo pieteikumu vienam nelielam metāla gabaliņam uz FDA´.
Tur bija 6 Fedex lielās kastes, katra ap 40 lb smaga, pilna ar papīriem. FDA nav piparbodīte, tur sarunāšana nestrādā.

Liesma  2 1 Jaunie gēnu terapijas līdzekļi apstiprināti ātrāk "globālās pandēmijas" dēļ. Ja vēl būtu strikti pierādījumi, ka "vakcīnu" ražotāji nav iesaistīti vīrusa radīšanā + būtu atrunāta ražotāju/ valsts (?) atbildības uzņemšanās blakņu gadījumos + gripa necirkulētu populācijā jau en-to gadu
-tad varētu tā tīri teorētiski apsvērt iespēju vakcinēties.... ar novājināta patogēna vakcīnu Sinovac.
Te Latvijā jāizvēlas mRNS vai vektori, un atkal bailīgajiem/ šaubīgajiem rodas Q-vai projekts, kurā mēs piedalāmies, nav skriešanas sacīkstes starp abiem gēnu terapijas līdzekļu tipiem
Kuri te komentētāji nonievā dzīvoklīšus, jūs zināt, dažos gadījumos dzīvoklīšos iespējams sasniegt to, ko privātmājās nevar. Pirmkārt, inženierkomunikācijas. Otrkārt, skats pa logu no 12. stāva. Tas arī... viss. Pārējās pozīcijās māja labāka un taisnību sakot, ieguldot lielus līdzekļus, arī privātmāju inženierkomunikācijas un skats pa logu k) ūst konkurētspējīgi ar dzīvokļiem. Tēze par nesadzīvošanu ģimenes vidū mazā dzīvoklī un vienlaikus sadzīvošanu lielā mājā-kategoriski nepiekrītu, bet katram tiesības uz savu viedokli. Ja sadzīvo, tad sadzīvo un ja ne, tad ne, vienalga kopmītnes istaba vai rundāles pils. Runājot par sadzīvošanu, izlien galvenā kolhozu blakne-piespiedu sadzīvošana ar nepārbaudītām personām, kas nāk un iet. Piespiedu tolerance pret vistu fermas cienīgu akustiku ikdienā, kas rezultējas paši zināt, kā. Nekļūdīsies tas, kurš uzcels sev 1-istabas māju ar elektrības pieslēgumu un tualeti sev vienam pašam. Bērni kā labklājības garants? Neceri ķeceri uz to vienu kreiceri, ņem labāk veseri, nopelni zeseri. Bērni garantē vien to, ka mūsu gēnu kombinācijas turpina dzīvot. Kapitālisms gan padarījis populāras aprēķina laulības, kad cilvēki maina iespēju nākotnē dzīvot smukā veidolā pret iespēju komfortabli dzīvot šodien.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu