Kā bērnam iemācīt staigāt?

Kā var labāk bērniņam iemācīt staigāt? Manai meitinai ir gads un 1 mēnesis, viņa iet tikai 3 solīšus patstāvīgi, kad palaizu roku vaļā, tad viņa krīt uz dupsha. .. kā labāk iemācīt staigāt. .. ? :O(

asia (2004-06-08 12:26)      beernam nav jaamaaca, vinsh pats zinaas,kad buus gatavs

_SS_ (2004-06-15 17:35)    1 Nevajag maaciit staigaat! Lai raapo, tas attiistiita mugurkaulu un liidz ar to visu nervu sisteemu, arii smadzenju darbiibu...kad buus laiks staigaat, tad arii pati saaks to darit. Ir ideeala metode maziem beerniem -Bobats...idejiski viss virziits uz mugurkalua stiprinaashaanu un raaposhana atziita par vienu no kustiibu koordinaacijas labaakajaam metodeem.

mmmr (2004-06-29 20:22)      Miiljaa,mans runciits veel gadaa un 2.meen.tikai taa..biku biku..tipataa..
..mani arii shii lieta uztrauca..kaada jauka maaminja pastaastiija, ka tas ka beerninjsh nestaigaajot, bet kad var justk a vinjam to ljoti gribas noziimee, ka...varbuut mazajam vienkaarshi truukst kaljkjiitis...nav kaajinjaas taa speecinja tik daudz..:) Saaku doit un raucsiic, jau peec nedeeljas saaka tipataaat pats..
..par to kaljki..Es nopirku par "Osteonorm" pulveriiti..lieku to jogurtinjiemklaat..vinjsh negarsho ne peec kaa..vieniigi biku smilshu sajuuta mutee..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu