Cik bērnu ģimenē ir par maz?

Mēs strīdamies ar vīru. Mans viedoklis, optimāli 5 bērni.

Ineta  2 2 Btw, komiski izskatās , kā Ukrainu aizstāv afrikāņu tautības armijnieki. Pie noteikuma , ka aizstāv pret krieviem, un krieviem ar ukraiņiem IR radniecība.

FritaA    1 Ko tā vatņiku bezkultūra ir devusi latviešu bērniem?(C)17:30
Vai pats tādā kultūrā neizaugi?
Skatoties "Mosfiļm",Kaukāzu gūstekni un ikvakara "Vremja" raidlaikus un pie mūžīgās uguns salutējot uzticību pionieriem,un,gan jau oktobrēnu godā arī pabiji!
Nu tas tā,virspusēji grābstoties gar padomijas atmiņām...izlejamais kvass, cukurota "ķieģelīša" rika un tādā garā.."Sarkanā kvadrāta" zābaki slapju kāju profilaksei...eh,kvalitātes,ne?:))
Kad(kaut gan pieļauju,ka ir konkrēts datums) Tevī radās protesta gars un kālab to visu piedzīvojušos dīvānsūkļus mēģini apgaismot no Oho tribīnes,ja ir iespēja balotēties vēlēšanās un "cieti apgaismībā tautu vest"!:))Izskaust visus kaitīgos(tavā izpratnē) kaimiņus,kas Tev diedelē mazbērna pabalstus,paši būdami miļonāri:)

JOHAIDI21      FritaA ....labi,lai top! Vai piekritīsiet mākslīgi modelētai situācijai- lopu fermā,kur sūdu čupas ir riņķī un apkārt...Jūs taču neiesiet ,tīšām,apsmērēties ar šiem mēsliem? Vai ne tā? Tas pats ir ar indivīdu,kuru apņem degradēta sabiedrība.Demokrātiskā valstī indivīds pats veidos sev apkārtējo vidi,komforta zonu,kur viņš var brīvi attīstīties,veidot savu dzīvi pēc visiem dialektiskā materiālisma principiem.Izvēlēties telpu,kurā viņš brīvi var paust savus uzskatus ,ja vien tie nav šizofrēniski murgi,un zinās,ka viņš tiks uzklausīts. Un ar ko gan oho publika ir sliktāka vai savādāka,nekā tā,ja savus uzskatus mēs paustu no tribīnes?
Iespēja balotēties ...saprotu,ka ar to Jūs bijāt domājusi sarkasma formā,jo lieliski ziniet,ka deputātu rindās ir gan slepkavas,gan blēži,gan zagļi. Mēģinot balotēties,indivīds nonāktu situācijā ,ka viņš ir padevies šo nelgu,deputātu priekšā un piekritis gaudot līdzi tam vilku baram ,apzinoties,ka viņš kā indivīds ir pazaudējis savu personību.
Vispār jau ir grūti ,tā vispārinoši izteikties par tik nopietnu tēmu,tāpēc nevajag to ņemt nopietni.
p.s. esmu bārenis ,ceru,ka tas dos skaidrojumu maniem viedokļiem.Man neviens nekad,neko nav devis vai palīdzējis,tāpēc izbaudītais dzīves gājums izveidojis savdabīgu uzskatu kopumu,kas balstīti uz reāliem piedzīvojumiem un novērojumiem. Nu,apmēram tā!

Ineta  1   oij, johaidī, dod Dies, ka tavi lutekļi varētu tiem "bāreņiem" zābakus notīrīt😆
bet nevar ! Un tāpēc tev mūžam būs, kur ieguldīties👌
Krievi duraki. Tik ļoti nospiesti pie zemes ar ideoloģiju, ka monstri, ka nespēj neko citu izdomāt , kā šo tēlu attaisnot. wrong. es izdotu pastmarku , kur kāds spēlē kādu mūzikas instrumentu . Un krūzītes. Un T kreklu. Un video.

fargo    3 lai būtu pieci, ir jāprecas ātri. krietni ātrāk nekā tas caurmērā notiek. kad mēs sākām domāt par otro, tas likās jau kā aizbraucis vilciens.
atskatoties uz aizgājušām divām desmitgadēm, tās liekas kā ātrs karuselis, bez mērķa un noteiktības. gandrīz viss, kas ir noticis bija kā kaut kas pretējs "dibini ģimeni, beidz virpuļot pa pasauli kā rudens lapa..."

JOHAIDI21  1 1 Inet! Par tādiem kā tu-"suņi rej,bet karavāna dodas tālāk!" Vai tad "krievu pasaule "jau pārstājusi finansēt troļļu fermas,ka sāc sprēgāt oHo ??????

Katra  5 2 es neitrāla. tas, kas notiek UA, vienkāršā nepaplašinātā teikumā saucas ekonomiskās ietekmes pārdale. No RUS uz USA, DE. Pārējais ir lirika.
Tikai nesmuki, ka tiek lietas asinis un braukts iekšā parādos. Kad ukraiņiem pieleks, ka varēja citādi, viņi atvadīsies no USA.

Katra  3 3 UA nebūs līdzvērtīgs spēlētājs Rietumu pasaulē , bet gan parādos iedzīts. Tā tikai USA žīdi var izdarīt , iekasēt naudu par glābšanas pakalpojumu . Līdz ar ko nokļūstot aizdomās turamo lokā kā labuma guvējs no kara.

Meloni    4 Dulla bāba!

dabasmiilis  1 1 Neliela atkāpīte, tuvākajā nākotnē ļoti populāras kļūs komunisma un sociāldemokrātu ideoloģijas. Patreizējā sistēma par to parūpējās veidojot nevienlīdzību - izredzētos un pārējās ļaužu šķiras!
Mierinājumam...nebūs PSRS-2, būsim brīva valsts, bet ar diktatorisku smaciņu... un diktators nebūs okupantu ieliktenis Piekariņš. Tas tā, aizsteidzoties laikam pa priekšu.

-Bet par ūdensvadiem runājot, ko tie dod, ja nevari tos atļauties!? Ja painteresētos, redzētu ļoti daudz bēdīgu stāstu, kaut tie paši pensionāri, viņi taupa uz roku mazgāšanu, jo nevar atļauties dārgo ūdeni, nemaz nerunājot par gulšņāšanu vannā... Ko dod, ja tev ir vanna, bet nevari tajā gulēt!? Tad jau labāk caurumu aizmūrēt un ierīkot konservu glabātuvi, ja nav tad nav.

Chris1986  3 8 es esmu ļoti apmierināts ar savu padomju laiku bērnību un jaunību - dauzījāmies sētā ar bērniem no agra rīta līdz vēlam vakaram, vasarās 2 mēneši apmaksātas sporta nometnes kaut kur rajonā, jaunībā balles ik nedēļu pie dzīvās mūzikas ar dabiskām meitenēm un izkaušanos finālā - kas var būt labāks par šo! :D Tagadējie tik sēž istabā, baksta telefonu, pirrrž dīvānā un audzē lieko svaru - nekad ar viņiem nemainītos!

rokons  2 4 Viss, ko gribu teikt - ir stulbi nepārtraukti meklēt ienaidniekus, un arī cerēt uz Laimes lāci.
Par pensionāriem man tiešam neizpratne. Sociālās apdrošināšanas iemaksas sākās 1996. gadā, tātad pirms 27 gadiem. Vai tiešām šai laikā iemaksas savāktas tik mazas, ka pat ūdeni nevar atļauties?
Mazo pensiju saņēmēju dzīvesgājumu apkopojums patiesi būtu vēlams. Kaut vai sapratnei par to kāpēc tā notiek

JOHAIDI21  2 2 rokon....bet vai tad tieši Parex banka negarantēja visu līmeņu pensijas. Pazuda Parex un līdz ar to pensijas. Bet es varu kļūdīties,jo nesekoju līdzi notikumiem.
Bet kopumā ņemot.....te nu arī parādās tas viens bērns ģimenē,kam,faktiski būtu jānodrošina savu vecāku pensija,vai ne tā?
Un par kādām pensijām var būt runa,ja viss latviešu zelts tika ieķilāts eiro bankā,un vēl nesenā pagātnē,Latvijas valdība izpārdeva valsti pret aizņēmuma obligācijām ! Paldies Merkelei,Šrēderam un Putinam!

Vaukskis  2 2 Ejiet paši *irst ar savu rasismu un slepenu varas spēku darbībām, prokremliskie! Kas ir citu bezdarbība, skaļums un par netīrīgums salīdzinājumā krievu iedzīvotāju reālām pārākajām zvērībām, karošanas likumu nemitīgo rupjo ignorēšanu!

rokons  1 2 Neatceros, ka Parex kaut ko kādam solīja. Bet ar sociālo iemaksu esamību nevienai bankai nav nekāda sakara. Ieguldījumi pensiju fondos ( 2. līmenis) ir apdrošināti, tāpēc arī tur nekādu problēmu nav. Bet tas viss neattiecas uz mazajām pensijām, ko saņem virkne cilvēku.
Kāpēc tā, nezinu, bet gribētu vismaz saprast kopbildi.
Kas tā par muļķību par Latvijas zelta ieķīlāšanu? Eiro emisija nav atkarīga no katras valsts zelta rezervēm, tāpēc tur kaut ko ieķīlāt ir vismaz nejēdzība.
Un ko nozīmē valsts izpārdošana?? Valstij pieder daļa teritorijas un daži uzņēmumi.
Kādas obligācijas Latvijas valsts( ? kā personā ?) tika nopirktas? Un kas ir to turētājs?
Drusku makroekonomiku derētu pamācīties, lai labāk saprastu ko raksta.

Katra    1 Valstij jāpieder vismaz 50% teritorijas un enerģētikas utml uzņēmumiem. Citādi tā nav valsts, bet parodija.
"Kas ir citu bezdarbība, skaļums un par netīrīgums salīdzinājumā krievu iedzīvotāju reālām pārākajām zvērībām, karošanas likumu nemitīgo rupjo ignorēšanu!" -un tie siseņu bari būs jāpiecieš miljonam tāpēc , ka četriem , pieciem ir par to samaksāts. vī i

arvids19721970    3 Kurš ielika šito jautājumu?Gribu apskatīties un apbrīnot .
Pieci ir daudz,bet labi.Piesakos par krustmāti.:)
Tie,kuri netiek galā ar vienu,tāpēc otru negrib: divus jutīsiet mazāk nekā vienu.Tapēc,ka vienam esiet tikai jūs.Ja ir divi un vairāk,tad viņi jau ir viens otram.Viniem ir,ar ko padauzīties.Viņi jau var viens otram palīdzēt.Tad jau atkrīt gan daļa rūpju,ka nepieciešamība viņu izklaidēt.

arvids19721970      Aizmirsu uz jautājumu atbildēt: par maz ir divi.

rokons  2 1 Ref 8:55 paldies, tagad zinu ka ASV ir parodija ne valsts :D

Ineta      Duij prom un nesabojā pēdējo , kas palicis Dzintarzemītei

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu