Cik bērnu ģimenē ir par maz?

Mēs strīdamies ar vīru. Mans viedoklis, optimāli 5 bērni.

Epifanija  3 1 Normāli būtu viens bērns ģimenē, otrs - tad jādomā! Vairāk neiesaku, lai arī cik vilinoši tas nebūtu, vajag arī padzīvot sev! Kaimiņiene gaužas, kad vajag uz tualeti, tad jāstāv esot rindā un vannā arī ir grūti tikt!

Eivisa  1 2 https://stat.gov.lv/lv/statistikas-temas/iedzivotaji/iedzivotaju-skaits/247-iedzivotaju-skaits-un-ta
-izmainas
Visi neaizbrauc, paliek labākie!Kuri spēj atrast darbu un strādāt savā zemē!

JOHAIDI21  5 9 Sena gudrība māca ,ka sevi cienošam vīrietim ir jābūt tik daudz dēlu,lai var aiznest zārku uz kapiem!
Lai sevi atražotu nepietiek ar diviem bērniem. Jūs atkal skataties caur rozā brillēm,jo dzīve ir pārāk nežēlīga,augsts mirstības līmenis.
Novērojumi rada,ka daudzbērnu ģimenēs nav svarīgi vai ir trīs vai pieci bērni.Izdevumi un aprūpe neko daudz nepalielinās. Toties neatsverams prieks būs tad ,kad bērni paaugās,kad ierodas pirmie mazbērni.To baudu un prieku nespēj aizstāt nekādi aizjūras brīnumi,ne ceļojumi. Vienkārši cilvēkiem ir dažāds prāta attīstības līmenis.Komentāros atkal dominē tikai materiālās vērtības,alkatība,egoistiskā attieksme pret dzīves jēgu.
Un vēl.....lielākā daļa viedokļu paudēju sevi uzskata sevi par kristiešiem.Visi kļūst svēti un nevainojami balti. Bet vai to jums māca kristietisms??????

Katra    7 Bērni ir šobrīd vienīgā iespēja , kā dzīvot vēlreiz , individuāli un valstiski. Tā kā jaunajiem un veselajiem vēlu 3. Piekrītu arī Chrisam, ka , hi hi, latvieši brauc nebūtībā. 90% no tā varbūt nav mūsu vaina, iekritām rūpīgi sagatavotā slazdā kopā ar visiem eiropiešiem , bet 10% ir. Viensētas mentalitāte , gādāšana tikai par savu ģimeni , skaudība uz kvalitatīvāku tautieti ar sekojošu darbošanos 😆 , tad vēl tāda tuvredzīga provinciālisma izpausme kā biedrošanās ar turīgākām, nevis līdzvērtīgām (valstīm/ privātpersonām ). Kas nevarēja rezultēties citādi, kā tikt nopirktiem😆👌

Katra    2 jā, un vēl interesanta tendence ir latviešu skaistās BLONDĪNES, kas vienu laiku bija īpašības vārds mīlas tirgū pasaules mērogā . Ceru, ka uz šodienu pārdošanās gadījumus var saskaitīt uz rokām . Un nav vairs tā, ka viens arābu puisis var precēties nonstopā, un gribētājas vēl paliek rindā uz ielas.
P.S. pārdodās arī kungi, reti, bet ir. Un...sakrīt visi kā viens oho.lv-kad izlietoti. Sakritība ? Lai tā būtu!

Ineta    3 0 bērni ir par maz.

av2    5 Viens ir tiessaam parmaz.

JOHAIDI21  5 2 Interesanti gan..hmmm,kur tad paliek tās prostitūtes ,kuras vairs nevar iekļauties "darba tirgū"? Kāds būtu viņu psiholoģiskais portrets? Kā viņas atpazīt? Jo kā māca tautas paruna- suns met spalvu,bet ne tikumu!
Kāds būtu viņu vidējais vecums,bērnu skaits,intelekta līmenis,kultūras līmenis? Un viņas jau nu noteikti aizstāvētu bezbērnu gimenes statusu ,nu,ok,vismaz vienu sagādātu,lai būtu ,tā teikt ar ko atrunāties. :-)))))

incis1    3 Viens par maz,trīs būtu pašā laika.

Vaukskis  5 2 Taurus ataudzes stratēģija, izstrādāta I. Parādnieka vadībā, paredz, ka mazākais nepieciešamais dzimstības līmenis Latvijā ir 2,05 bērni Latvijā uz ikkatru sievieti. Tā kā ikkatrai sievietei nav un daļai pat nevajag būt bērniem, atlikušajām jāuzņemas katrai pa trijiem kā minimums. Labāk tomēr vairāk, ja to ir iespējams atļauties!

Nepiekrītu Eivisai. Labākie ir aizbraukuši projām dzīvot uz citurieni, Latvijā palikuši mazāk spējīgie un/vai tie, kam šeit pārākā piesaiste īpašumiem, radniecībai u.c., pārtiek no valsts sociālā atbalsta.

Katra  2 5 Aizbraukuši ir ne labākie, ne sliktākie, bet nepiesaistītie. A nu ka aši ieliec aizbraukušo fotogrāfijas , saprātīgajā vecumā 40+ un mēs uz sacensībām meklēsim īstus smaidus👌
Ar Dzimtenes pamešanu ir līdzīgi kā ar prostitūciju -darīt vari, bet laikā beidz. Tie, kuriem ar klientiem / klientēm kopīgi pēcnācēji , nav beiguši laikā. Tie, kas ārzemēs uz krītu paņēmuši NĪ, arī nav beiguši laikā. Sapelni traktoriņam un mudri iz sātu-sējas laiks klauvē pie durvīm 😆

Chris1986    3 Tas, ka tagad atgriežas gandrīz tikpat cik aizbrauc nebūt nav rādītājs - atgriežas, kad sapelnīta pensija nomirt pie dzimtenes baltajiem bērziem, bet aizbrauc pēc skolas jaunieši, kas tur dzemdēs un dzemdēs, bet ne šeit.
Un tas par to prostitūtu vientuļajām vecumdienām - sestdien bija laba izrāde teātris.zip "Vecmāmiņu valsts", kur bija doma, ka bērns ienāk pasaulē 40 tanšu apčubināts, bet aiziet smagi 10 gadus vienatnē pie dzīviem bērniem. Un tā ir aizkustinoši neizskaidrojama netaisnība

Nerons    1 Vajag 7 gb👍

JOHAIDI21  3 1 Tīri loģiska morāle-neuzturēsi savus bērnus,uzturēsi okupantu bērnus! Ja ,uz doto brīdi,Latvijā atrodas vairāk nekā 200 000 okupantu bez pilsonības,tad "gādīgā Latvijas valdība" ir spiesta uzturēt šo okupantu bērnus!!!!! Jo naudiņa jau tiek tērēta no kopējā valsts budžēta! Vai tiešām te ir salasījusies tāda publika,kurai ja neiegāzīsi ar mietu pa galvu,viņiem nekas "nepielec" ?
Apkaunojoši pazemojošs Latviešu tautas domāšanas līmenis!

dabasmiilis    3 Lai atražotu tautu, tur uz ģimeni vajag vismaz desmit bērnus, jo viena daļa nodarbojas ar krāmiem, maina dzimumus, glābj pingvīnus, karoče - ar mirstības programmu nodarbojas, tiem pat viens nav plānā - paveicas, ka kādu kaķi vai čivvauvu iegādājas bērna vietā.

10mit - ar to sākumam varētu pietikt, lai vismaz latvieši neizmirtu kā aizvēsturiska tauta un nesekotu dinozauru liktenis!

Chris1986  4 4 JOHAIDI21, pieļauju, ka tu ar tiem "200 000 okupantu bez pilsonības" esi domājis krievus. Tad nu lūk, pieļauju, ka viņi pararasti ir turīgāki par latviešiem un attiecīgi iemaksā valsts budžetā vairāk nodokļos. Nu, lūk, kad mēs dabūsim sev uz kakla 200 000 x 5 "bēgļus" no siltajām zemēm, kas vispār negribēs strādāt, tad gan sāksies īstas problēmas

JOHAIDI21  2 3 Cris1986..tad esi tik laipns un paskaidro,kur tie parašņiki ir tikuši pie tās naudas un turības? Slepkavojot Latvijas iedzīvotājus,konfiscējot viņu īpašumus,izsūtot uz sibīriju? Ko tā vatņiku bezkultūra ir devusi latviešu bērniem? Aizliedzot svinēt Līgo svētkus,aizliedza dziedāt latviešu dziesmas,piespiedu kārtā mācīties utaino viltus vēsturi un barot viņus ar šizofrēniskiem komunisma ideāliem? Vai Tu zini,ka 25% "bagāto.turīgo" parašistu krievijā,nav piejamas dušas,ūdensvada un ir āra tualetes? Ko tad tie "turīgie,bagātie"parašņiki nebrauc uz savu dzimteni? Jo zin ,ka tur vairs nav ko zagt un nav uz kā rēķina parazitēt!
Piedod,bet es tikai par konkrētiem faktiem.
Vari arī nefanot par parašņikiem,jo drīz viss mainīsies!

rokons  1 6 Ja es nebūtu pats piedzīvojis padlaikus, nerakstītu, bet Jāņus svinēju vienmēr, pat pēc Pelšes runas 1961. gadā. Komunismu uztvēra ar humoru, anekdotes stāstīja. Uzmanīties vajadzēja, bet tai laikā Ezopa valoda ( ceru ka zini kas tas ir) valdīja vareni.
Un kāds bērnu skaitam sakars ar sanitārajiem un citiem apstākļiem Krievijā?

JOHAIDI21  2 1 Rokon,es gan Tevi uzskatīju par prātīgu cilvēku,bet Tavs komentārs.... hmmm... Kāpēc Tu visu personificē? Vai tad ir labi,ja Tev ir labi?
Bērnu skaits...iespējams,ka neesi uzmanīgi izlasījis pēdējos komentārus un tagad vēlējies paspīdēt smeļot putiņas? ...Teiksim tā..ja Tavā kabatā ir simts lati,kas domāti Tava bērna bet izglītības izdevumiem,bet te pienāk Tavs kaimiņš X kurš ir ieradies no parašijas un pieprasa atdot viņam pusi no Tavam bērnam paredzētās izdevumu summas..... ko nu Rokon??? Tieši tas pats notiek ar valsts budžetu,kur valsts varēja tērēt divreiz lielāku summu bērnu izglītībai,medicīnai,bet Tu un Tava ģimene saņem niecīgu daļiņu no tā visa,pārējais aiziet okupantu uzturēšanai.
Tātad Tevi apmierina tāda situācija?

Ineta  2 2 Sīrieš-veidīgie, pakistān-veidīgie Rietumeiropas busos skaļi bļauj telefonos...2-os naktī. Afrikāņu mātītes arī ir izaicinošas. Šo lērumu jūs gribat "krievu" vietā Latvijā ? Tad tas naids ir nopietns .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu