Kā atbrīvoties no vēderiņa pēc dzemdībām?

Stāstiet, lūdzu, kā esat tikusas vaļā no nejaukā vēderiņa pēc dzemdībām! Bērnam jau 2, 5 - vēders strijains un izgāzies!

red_moon      Man ir 2 berni, bet nav bijushas shaadas problemas un nav ari nevienas strijas. Tikai pec bildem kada zurnala sapratu, kaa tas ir. Laikam atkarigs no katra organisma ipatnibam...

dada  1   Svara vērošana un vēdera preses vingrojumi, strijas paliks, tikai gaišākas. Pēc dzemdībām vajadzēja valkāt speciālu korseti.

iistaatiina      Dada- pilniigi piekriitu.

pollie      Taatad probleemas ir ar veederpresi, ja jau reiz esi maza un tieva, nav muskuliishu, kas to punci satur normaalos izmeeros...paliek vieniigi vingroshana, kas uzsvaru liek uz veedera muskulju nostiprinaashanu.Strijas diemzjeel nekur nezudiis,paliks tikai gaishaakas,tacju iipashi redzeet nevarees, ja nu vieniigi Tev patiik stipri nosauljoties. 2,5 gadu beebim?! Ilgi jau -liidz shim neko neesi dariijusi? Visam jau vajadzeeja buut taa kaa jau kaartiiba.

Tava_Vieniigaa      strijas tu nenoņemsi-vajadzēja to darīt uzreiz pēc dzmdībām kamēr tās bija zilas. tagad tu vari tās tikai samazināt, bet tik un tā tās paliks. kas attiecas uz vēderu - mēģini taisīt presi un nopēr masāžas bāzes eļļu - piemēram avokādo vai lazdu rieksu, piepilini klāt nopirkto labu ēterisko eļļu-citronliānas un smērē savas strijas-vēderu un masē ar masieri (koka)

Sheiha      Man arii ir tieshi shaada probleema,jo arii es esmu slaida,gruutnieciibaa puncim strauji augot apaksheejais tauku slaaniitis neiztur un saak plaisaat,gruutnieciibas laikaa smeereeju elljnjas,bet neko tas nepaliidzzeja,mazajam jau 4 gadi,bet mans veeders ir strijains no vienas vietas.....
Pat tagad esmu pirkusi pretsriju kreemus,kuri maksaa bargu naudu,bet nepaliidz!
Lai veeders ievilktos,jau no pirmaas dienas vajadzeeja vilkt speciaalas bikses,kas piespiezj veederu,tagad pat nezinu,vai peec 2,5 gadiem,ko varees liidzeet!
2004-09-30

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu