Kā tikt galā ar bērna tēvu?

Kā tiekat galā ar bērnu tēviem, kuri paši nekomunicē bet uzsūta savas mātes vai piegulētājas ik pēc diviem gadiem?

p_p      Tīri intereses pēc - kā tā "uzsūtīšana" izpaužas?
Ko var gribēt vīra māte es vēl saprotu - kā nekā vecmāmiņa tomēr, bet "piegulētājām" kāda daļa?

A_la_Nanita      Vecmāmiņai, ja vien viņa nekaitē bērna interesēm ir tiesības tikties ar mazbērnu, savukārt "piegulētājai", kas ir bērnam svešinieks, tādu tiesību nav, attiecīgi Tava izvēle vai laist pār savu slieksni svešinieku un ļaut tam komunicēt ar bērnu vai nē. Iespējams, ja vecmāmiņu neuztversi kā bijušā vīra spiegu, bet pati mudināsi regulāri ar bērnu komunicēt, arī attiecības uzlabosies.
Par iepriekš izskanējušo ieteikumu ik pēc gada prasīt vairāk uzturlīdzekļus, tas īsti neies cauri, jo tādai prasībai ir jābūt ekonomiski pamatotai, nevis tāpēc, ka man liekas, ka vajag vairāk.

p_p      Ko teica vecāmāte, kad tu palūdzi viņu tā vairs nedarīt?

Ko nozīmē "uz diviem gadiem miers" - neviens no viņiem 2 gadus par bērnu neliekas ne zinis? un paiet tie 2 gadu un tu uztici savu bērnu viņam pilnīgi svešam cilvēkam (tipa, vecaimātei)?
Nu, nedod bērnu vecaimātei vienu pašu, ej kopā ar viņu.

Piegulētāja cenšas tikt vaļā - nu tad savāc bērnu un visiem sveiki. Ar varu tu nevienu nepiespiedīsi kādu mīlēt - ja tēvam bērns nav vajadzīgs, aizmirsti par viņu un miers.

Jāatzīst, ka īsti neredzu konsekvenci stāstījumā - tad tēvs aizlaižas, tad sāk ārdīties; tad piegulētāju uzsūta, tad viņa cenšas tikt vaļā - kā tad īsti ir?

Ernestiine      Atlaid aizvainojumu uz bērnu tēvu, un sāc dzīvot savu - pilnveērtīgu dzīvi. Un nav svarīgi kas un kā un kapēc.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu