Alimenti, ja bērns vairākas dienas dzīvo pie otra vecāka

Pēc vecāku šķiršanās bērni dzīvo ar māti. Pa divām dienām mēdz ciemoties pie tēva, mēnesī apmēram kopā 6-8 dienas. Tēvs skaita dienas un rēķina nost no alimentiem summu atbilstoši tam, cik dienas bērni bijuši pie viņa. Vai tā mēdz notikt? vai tā jābūt?

DanaL  2 4 Epifānij, nerunā blēņas! Ja tev tādi bērni, tas nenozīmē, ka visi tādi.
Un vēl. Šitais stāsts par tiem briesmīgajiem "mūsdienu" bērniem ir viena riktīga babuļa filosofija. Neizklausās, ka pati pirms gadiem 50 esi bijusi kaut par mata tiesu labāka.

Epifanija  3 3 Es izteicu tikai savu viedokli, vai tiesam ir tik gruti oponet neaizskarot, citadi domajoso, personigi? Tava problema - risini!

krumuzagis      alimenti nav jāmaksā, ja reiz sagājāt kopā, tad arī jādzīvo kopā, to parodiju par cilvēkiem, kas uzauguši ar alimentiem ir ieviesuša sievas mātes, kas skrien no pakaļas saviem pieaugšajiem bērniem

RebelXO      Man ir nedaudz savādāk, kapeikas neskaitu, pat vēl uzrēķinu pa virsu noteiktajam, jo zinu, ka ir ekskursijas u.t.t. Tracina citas lietas, ikreiz kad bērns atbrauc pie manis, viņam drēbes ir kā nezin no kurienes izvilktas, nu ok sapērkam jaunas, nākamajā reizē tas pats.
Pats gan nestāsta, bet esmu novērojis, ka es mēdzu apģērbt pārējos divus arī, neskatoties uz to, ka viņi tur pilnvērtīga ģimene.
Lielākais hīts bija, kad savam nopirku samērā dārgu dāvanu uz 10 gadu dzimšanas dienu. Uzstādīja ultimātu, ka pārējie bērniem arī jāpērk, vai jāpārdod, tas rezultējās ar to, ka dāvana stāv pie manis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu