Uzturlīdzekļi

Moka ziņkāre, vai vēl ir kāds vīrietis, kas nodzīvojis ar bērnu kopā 8 gadus un pēc šķiršanās ne tikai negrib satikties, bet uzskata, ka nav jāuztur bērns?

dogville  1 3 No labām neiziet-labās pašas sakravā koferus un izliek tirliņus aiz durvīm!

Adamsone    2 Un ko tev dos, ka uzzināsi?? Tas, vai tu esi vienīgā vai tādu ir daudz, nemaina situāciju. Naudu vari pietiesāt, bet ja intereses nav, tad neko. Ir vecāki, kurus īstenībā neinteresē viņu bērni, bet ja dzīvo kopā, tad to nemana. Nāksies ar to samierināties, jo ne jau tu viņu mainīsi.

zoja70  1 1 - dzei_er_juings
Te nu gan maldies!!! Sliktas sievas nepamet, jo bail, ka vēl sliktāku nesastop.

Vientulais_vilks      Milaas sievietes, izeja ir tikai viena! Nelaidiet sev laist ieksaa. Pieprasiet lietot vienmeer prezervativus, bet ja ne, tad lai kritiskajaa briidii rauj araa un beidz kaut uz tapeteem! Ticiet man - bus daudz mazaak probleemu dziive, bet bauda taa pati! :D

edding    2 Vienu tādu zinu.Līdz 18 gadiem izvairījās kā tik varēja,pat ielai otrā pusē pārgāja satiekot.Kad alimentu laiks beidzās-tik rūpīgs palika,laikam jau onkuls sajuta,ka vecums tuvojas un bijušās brūtes diez vai pasniegs slaveno udensglāzi.

prusacins    1 A es nesapratu jautājumu... Vīrietis nodzīvojis ar bērnu kopā un uzturējis 8 gadus??? Un pēkšni hops??? Situācija pasniegta nepareizi! Kaut ko vecene pate vecim ir izdarījusi! Princips vecim! Neticu....ka miesīgs tēvs atsakās no bērna sava! Izskatas, ka vecene nodarbojas ar reketu drīzāk un vecis principa pēc nepakļaujas! Pareizi dara!

elsa    1 Nu divdomīgi uzstādīts jautājums.
Paša vai kaimiņa bērns? Mātes attieksme pret aizmucēju.
Es zinu arī pāris sievietes, kas izrīkojušās tik pat cēlsirdīgi. Vienā dienā paceļ asti un prom ir.

erucanob    1 kas ir 2 sievietes attiecībā pret tūkstošiem tēvu,kuri mierīgu sirdi pamet savus bērnus,uzturlīdzekļus maksā no minimālās algas,ja vispār maksā.Nesaku,protams ka visi ir tādi.

Popandopulo      So what?

kuks10      izziņo starptautiskajā izmeklēšanā,noķer un nošauj par biedinājumu citiem tēvaiņiem..?!))Bet pirms tam uztaisi DNS,vai vispār tas ir tas tēvainis,lai nesanāk ,ka nošauts neīstais..?!))

Muktiana      No ziņkāres apmierināšanas nekas nemainīsies. Labāk mēģini darīt, ko vari, lai situāciju vērstu uz labu. (Visai bieži tas neizdodas un tur tiešām neko nevar darīt; perspektīvā neviens nepaliks nesodīts par sliktu rīcību un vīrietim ļaunprātīgi neapgādāt savus bērnus un nepildīt tēva pienākumus ir smags grēks; taču sievietes grēks ir to nespēt samierinoši pieņemt (emocionālā plānā).)
Būtībā šāda vēlme liecina par milzīgu egoismu un egoismu var teorētiski samazināt tikai ar mīlestību. Tāpēc ikviens Tavs pārmetums, sašutums, neizpratne situāciju tikai saasinās.
Nācijas degradācijas pakāpi ļoti labi var noteikt pēc šķirto ģimeņu, alkohola patēriņu, alimentu nemaksātaju, cik vidēji agri uzsāk sex. attiecības utt. īpatsvara. Diemžēl Latvijā šie rādītāji ir graujoši.

Popandopulo      ja atsaucas uz "rādītājiem", tad tie ir jāsniedz, salīdzinājumā ar citām valstīm, vai jādod resurss, kur tas ir.
Citādi tas sanāk pliks populisms un no operas "viena tante teica".
Vot.

art_deco      Gan jau, ka cilvēki ir dažādi.

lore7    1 Nebūtu tāds uzturlīdzekļu fonds vajadzīgs, ja tie nemaksātāji būtu tikai daži. Diemžēl ir tādi cilvēki. Ko darīt? Laikam jau sākumā iesniedz prasību tiesā par uzturlīdzekļu piedziņu. Ja nemaksās viņš, tad maksās tas fonds un pēc tam piedzīs no viņa. Ja viņš nevēlās bērnu redzēt, tur laikam neko nevar izdarīt, ar varu mīļš tik un tā nebūsi. Žēl protams bērnu.

rupmaize  1 3 Paldies par viedokli visiem "vīriešiem", kuri sievietes prot apsaukāt pa dumjām zandalēm un visādos citādos vārdos, bet ko lai saka par tiem vīriešu desmittūkstošiem, kuri pamet savus bērnus bez maizes kumosa? Un pamet pie tām "dumjajām zandalēm". Tagad vismaz valsts ir atjēgusies, ka viņas jaunajiem pilsoņiem vajag ēst, maksā alimentus neapzinīgo tēvu vietā, bet tā naudiņa ir maza. Tomēr vajag pietiesāt vismaz to. Kas attiecas uz labām sievām, tad jāsaka, ka sieva viena nevar ģimeni saglābt, kad vīrs sūdīgs.

marija19561956    1 Re ko briviba.vienlidziba dara ar dumjiem cilvekiem. NEIZPROTAM varda "briviba" patieso jegu.Zudusi atbildiba un pienakumi.ciena .palikusi vairs tikai man vajag un ko gribu.to daru.Daudziem zudusas gimeniskas vertibas. B ERNI IR MUSU MILESTIBAS AUGLIS.vecaku pienakums to skolot un audzinat par kartigu.cienijamu pilsoni.Ari gimenes izirsanas gadijumatomer pienakums pret berniem paliek. Manuprat japienem stingraki meri pret vecakiem.kuri savus bernus pamet novarta.Viena skoloju un audzinaju 3.bernus.viram nebija nekadas intereses.TAGAD IR JAU MAZBERNI UN NU VARU DZIVOT PRIEKS SEVIS. 2013-02-12

seene    2 mees tachu neradaam beernus,lai ieguutu uzturliidzekljus........un ja radaam,tad jaarekjinaas ar to,ka neviens mums nepaliidzees vinjus izaudzinaat-taapeec jau man ir tikai viens-viiri naak un iet,bet miiljie beerni paliek.
kaartojiet savu dziivi taa,lai nevienam nav jaaprasa zheelastiibas daavanas.
2013-02-12

gali_uudenii    1 Es zinu vienu tādu kropli, kurs alimentus negrib maksāt , bet toties visādas tiesības pieprasa. Es vel saprastu ja būtu kāds trūcīgais. Bet šis dzīvo zaļi a bijušā brīžiem nezin par kādu naudu bērniem zāles nopirkt. 2013-02-19

ruugumpods      Es vienu tādu sievieti zinu..... 2015-06-20

makinlijs72      ja nav viņa bērns,tad neredzu morālus šķēršļus pēc 8 gadiem neturpināt atbalstīšanu. 2016-07-20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu