Bērni geju un lesbiešu ģimenēs

Tagad geju un lesbiešu ģimenēs bērni viņus sac nevis mamma un tētis,bet vecākais Nr.1 un vecākais Nr.2 ! Kas būs tālak?

Elektrods    1 Ponytail, ja Tu atbalsti tādu perversiju kā homoseksuālisms, tad droši vien nenosodi arī citas ? Drīz pa Rīgu ies zoofili ar kazām, nekrofili ar zārkiem, utt. Un Tu teiksi : nekāda naida, vajag būt iecietīgiem pret savādāk domājošiem !

bitite27      Paēdīs ģenētiski modificēto pārtiku un bērni nedzims vispār!

Tessa    1 Elektrod,kas mainas no ta,ka nosoda krapniekus un varmakas?kas mainas,kad nosoda atkariigos-dzerajus,narkomanus,spelmanjus? kas? nu,reali?vinji arii doma citadak,neka normali pipli,vinji kaujas,jajas,dzer,nospele naudu un mirst pazhobeles no pardozem.kas?
izbeidziet liekuljot un sakartojiet savas dziives!!
esiet krietni,appreciet savas sievietes,ibio,un nekrapiet tas.nepiedzeraties,ka cukas un nepielieciet pirkstus,nodziivojiet ta liidz sirmam vecumam un tikai tad driikstesiet nosodiit.
moralizetaji.

Egils_Smagris    1 http://www.aprinkis.lv/sabiedriba/dzive-un-ticiba/item/8724-petijums-par-homoseksualas-gimenes-uzaug
usiem-berniem-%E2%80%93-vienkarsi-sokejoss

Elektrods      Tessa, vēlies teikt, ka pret Tevis nosauktajām negācijām nav jācīnās ? Kā Tu domā, kas būtu, ja visas narkotikas legalizētu ? Un jau redzi, kas notiek, kad azartspēles ir atļautas (nez kā padomju laikos bez tām iztika, ne ?). Redzi, kādu postu nes sev līdzi alkoholisms. Un redzēsi, kas sekos, kad visi kļūs iecietīgi pret visa veida perversijām... Nevajag moralizēt ?! Tad nevajag aizliegt NEKO, lai katrs dara, ko vēlas, da jebkuru noziegumu! Un nebūs Tev nekādas morāles !

meklejumos      Homoseksuāla nosliece nav noziegums, tā ir ģenētiska kļūda. Jebkuram bērns var izrādīties citāds, ko tad savu miesu un asinis sitīsiet nost?
Kamēr pasi savu dzīvi neesiet līdz galam nodzīvojuši, neziniet kurā momentā negaidītu sitienu savai nostājai saņemt variet. Bērni, mazbērni....
Tesas nosauktie biežāk nāk no pareizām ģimenēm, tā ir izlaidības un audzināšanas sekas un ar to ir iespējams cīnīties, palidzēt tikt uz pareizā ceļa. Nosodīt nav jēgas, nekas no tā nemainīsies, tik dziļāka bedrē cilvēks iegrims.
Citādi orientētos diemžēl nav iespējams ne izārstēt, ne kā citādi pārveidot, ja viņi nav noziedznieki, neapdraud sabiedrību, kāpēc lai sekotu īpaša attieksme? Patīk vai nepatīk kādam tas, no tā jau nekas nemainīsies. Man vienīgi nepatīk, kad rīko praidus un speciāli to izrāda, tas gan.

selnija_      Es šādās ģimenēs bērnus nedotu.

Tessa      ko tu man to saki,Elektrod?vot manis nosauktos gan izsutiitu uz vientuljo salu.homoseksualisti,ja nav pedofiili,neapdraud citus,vieniigi riiko praidus.un,man domat,tu vispar pat neesi izlasiijis to,ko uzrakstiiju,bet apgriezt otradi proti-tipiska ljumpena uzvediiba aiz neprasmes konstruktiivi striideties.
:))

wolands      Paldies Egilam par linku. Tiesa, lai spriestu, vajadzētu izlasīt pašu pētījumu, nevis tendenciozu atreferējumu. Uzreiz nāk prātā vesela virkne iemeslu, kāpēc statistika varētu būt tik bēdīga - tas, ka bērni var būt ir adoptēti un vismaz viens no vecākiem nav asinsarinieks, pat rietumos tiem nākas dzīvot pasmagā psiholoģiskā atmosfērā, ka šobrīd atklāti homoseksuālas ģimenes ir "aktīvie cīnītāji" par homoseksuālistu tiesībām, vairumā diezgan ekscentriski individuāli, kam sadzīvošana ar "sabiedrības normām" tāpat būtu problēma, pat ja viņi nebūtu homoseksuāli.
Ja visi austākminētie apstākļi pētījumā ir ņemti vērā un kontroles grupa ar heteroseksuālajām ģimenēm ir ņemta no līdzīgas sabiedrības grupas (mākslinieki, modeļi, utt), tad gan izskatās diezgan nejauki :(
Loģiski, ka uz pētījumu par tik kontraversiālu tēmu arī ir citu pētnieku pretreakcija, kurā tiek apšaubīts process, secinājumi, utt. piem
http://familyinequality.wordpress.com/2012/06/29/200-researchers-respond-to-regnerus-paper/

Īsi sakot - šo pētījumu būtu jāizlasa katram pašam un tad jāspriež ...
Bet, ja tā tiešām ir taisnība, tad vismaz bērnu adopcijas atļaušanu homoseksuāliem pārien nav laba ideja ...

Egils_Smagris      Paldies Wolandam par komentāru. Piekrītu, ka katrs var pats iepazīties ar Mark Regnerus, Department of Sociology and Population Research Center, University of Texas at Austin pētījumu. Tas ir publiski pieejams
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0049089X12000610

fabbiana      nezinu, cik pie mums ir to bērnu, kuri aug lesbiešu vai geju ģimenēs- kāds zin puslīdz precīzi? 2 gb. vai 20 gb. ? "normālajās" ģimenēs augošie bērni 40 procenti no tiem, cieš no vardarbības vai nu skolā vai ģimenē, 70 procentos gadījumu, kad bērni tiek seksuāli izmantoti, tas notiek ģimenē, parasti vai nu kārtējais tētis pacenšas vai īstais atsaldētais tētis, tā ka tikai nevajag, nemaz nerunājot, ka esam pirmajā trijniekā bērnu pašnāvību skaita ziņā, zīdaiņu mirstības ziņā un bērnu bez nereģistrēta tēva ziņā arī, jārisina aktuālas- reālas lietas, nevis jāpļūtī apmēram virzienā

fabbiana      p.s. par homoseksuāļiem parasti satraucas tie, kuri paši īsti nezin, vai baidās sev atzīties, ka īstenībā ir homoseksuāli, tā psichologi saka

jozolsen      Riebjas pareizie Liekuļi.Sāciet ar sevi,atdodiet savus bērnus gejiem un......audzināšanā.Ar kādām tiesībām atdodat SVEŠUS,ne SAVUS.Viņi SLIKTĀKI?!!!Saprāts nav un neko neredz neko kamēr pašu neskar tiešā veidā.

Viirietis_V      No tiem atklātiem gejiem jau būtu mazāk jābaidās,kā no slēptajiem-jā,jā tiem pašiem anālā seksa cienītājiem-arī tie visi ir geji/latviski pederasti/ un tā,kā pasīvo geju-*mammas* ir nospiedošā mazākumā pār aktīvajiem gejiem- *papucīšiem*,tad jāizlīdzas pierunājot vientuļas sievietes un dažs labs par aprecās un tad nu dažādo to seksu-tik uz anālo un akal uz anālo pusi vien....Nav grūti iedomāties,kas notiktu tepat Lavijā,ja tos slēptos pidarus kautkā *apzīmogotu*-kā senāk prostitūtām uz gurna bij tetovējums *roze*,šiem slēpajiem uz pieres ar vajadzētu atšķirības zīmi,lai zin.
Un nav nekādi tur biseksuāļi-ja tu reiz uz pakaļu esi tendēts,tad tu PIDARS un punkts!

ponytail    1 Ja vien visi tie bļauri, kas te bļauj par to, par ko pašiem pilnīgi jēgas nav, palasītu Latvijas pēdējo laiku "karstākās" ziņas bērnu tiesību problēmu jautājumos... Nu, to pašu stāstu iz Jaunjelgavas, kur katram normālam cilvēkam (ā, nu, varbūt ļoti normālajiem vīrišķo atieksmju propagandētājiem šķiet savādāk - tā sakot, nospārdīja pa olām, tagad vīrietis izaugs, ja nē - pats vainīgs, ka mīkstais) mati ceļas stāvus. Palasītu, padomātu (ja vien ir ar ko domāt) un sāktu rīkoties. Konkrēts gadījums, konkrēta, kliedzoša netaisnība. Nu, kur jūs esat, vērtību aizstāvji? Tik vien, kā ohujā bļaurēt par zilajiem nešķīsteņiem? Nu, tīriņie, labiņie, kamdēļ tad neskrejat karogiem rokās aizstāvēt vienu nabaga bērnu, kam ir smagi nodarīts pāri, bet neviens viņu nespēj pasargāt un taisnīgumu ieviest dzīvē? Aha, tas uz jums neattiecas. Toties viss cits, kas apskatīts šīs tēmas pieteikumā - attiecas.
Es neesmu homoseksuāļu aizstāve, kā te daži mani dēvē. Jebšu citu cilvēku gultas dzīve man ir vienaldzīga, atļaušos atkārtoties. Reiz viens vieds rakstnieks sava viedā literārā tēla mutē ir licis vārdus: "Gļēvulība ir lielākais grēks". Āmen.
Sirsnīgi laba vēlējumi visiem lasīt nepratējiem un savas jēgas saskatītājiem katrā vārdā.:)

LaskovijMerzavec    1 Protams, ka var gari un plaši diskutēt, mētāties ar apgalvojumiem, apvainojumiem...

Tikai viens jautājums - homoseksuāļi taču ir nākuši no normālām ģimenēm (heteroseksuālām), tad jau mēs paši (heteresoksuāļi) audzinām homoseksuāļus???

andris1315      Ko tik mēs neaudzinam,slepkavas ,durakus,deputātus...utt? Kā būt?
-nu,kur vēl labāk pateikt!!!!
Semja ņe bez urodov!;p

Postremo      a ko viniem dariit? Ja reiz piedzimissi taadi. Lai tak dziivo. Paziistu vairaakas sievietes taadas. Un kas? Normaalas sievietes.
Kameer vinni liek paareejos mieraa, teiksim taa. Par tiem beerniem, hmm, laikam man nav iisti padoms sseit, jo nestaados priekssaa to vissu...nu nekaadi.

Polus      Kaku un verbālu drazu mētāšana, arī citas muļķīgas -fobu izpausmes ir destruktīvas - tas fakts. Taču, manuprāt, destruktīva ir arī neoliberāla vienaldzība pret tiem makro procesiem, kurus pamazām iekustina visi šie jautājumi. Tas ir jautājums par sabiedrības pamatiem. Ir diezgan uzkrītoši, ka kopējais politikas virziens ir šos pamatus mainīt. Ja kādam ir ilūzijas par to, ka tas ir uz labu, labprāt uzklausītu argumentāciju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu