Bērns vecākiem pēc 40

Bērns vecākiem pēc 40 - sava EGO apmierinašana vai kas tas ir?

Paula6    1 Cik cilvēku, tik likteņu un tik arī viedokļu par jebkuru jautājumu. Nedomāju ka bērnam piedzimstot vecākiem pēc 40 gadiem, tas būtu tikai sava lielā EGO apmierināšana. Situācijas dzīvē ir dažādas...pazīstu vecākus, kuriem bija problēmas ar bērna ieņemšanu. Ilgi ārstējās un sievietei tikai 42 gados piedzima veselīgs dēls..liels bija vecāku prieks. Bērnam augot, viņi darīja visu lai bērns augtu bez kompleksiem, vesels un dzīvespriecīgs, kopā sportoja un gāja uz pasākumiem. Neviens mēs neredzējām, ka bērns kaunētos no saviem vecākiem..puisis izauga gudrs un aktīvs dzīvē...tagad pašam ir bērni un tāpat visi kopā brauc ceļojumos, sporto...Tāpēc nav jāvaino kāds cits vai jāmeklē kāds attaisnojums, viss ir atkarīgs tikai no paša uzskatiem un nostājas, no audzināšanas..arī vecāki kādreiz ir noguruši, bet lai teiktu ka tā ir pastāvīgi, kā konkrētajā gadījumā, var tikai pazīstot personīgi šo ģimeni.
Mani bieži pārsteidz tie stereotipi, kas ir šeit, gan reālajā dzīvē...jo deklarēta tiek tik pilnīga brīvība! bet autorei natashkai nav ko uztraukties par izteiktajiem komentāriem...tas viss ir normāli un labi, ka ir tādi jautājumi, nevis pilnīgi debīli.

intuito      Tā ir cieņa pret topošā bērna personību, kura kā minimums pieprasa, lai vecāki nav bērna prātā, kuri vēl neko nav realizējuši un līdz ar to vēl nav pierādījuši, ka kaut ko saprot no dzīves. Vai mazgadīgi vecāki spēj bērnus patiešām sagatavot VIŅU DZĪVEI, nevis tikai priekš sevis, savam priekam un atbalstam vecumdienās? Man liekas, ka dzīvnieki to spēj izdarīt stipri labāk!

Postremo    1 ja beerns dzimst miilestiibaa, kur probleema ? Kautkaads stulbums ir domaat, ka beernam...kauns no saviem vecaakiem.

straujaa    1 tad kad sievietes un vīrieši savā reproduktīvajā vecumā sapratīs, ka bērna radīšana navšī bŗīža kaisles, iegribu, kaprīzes, ambīciju vai mīlestības dēļ, bet uztvertu šo pasākumu kā biznesa projektu - es radu un es ieguldu savos bērnos visu cik varu...tad sabiedrība būtu citāda.

marselis    1 natashka (2015-03-31 04:54)

runajot par berna kautribu,kaunesanos-,...tad ta veidota 1 vecakiem 2-videi-,kurta vinu "dripelejusi" ar so temu
nav pat jegas
ja runa par 40g.bremzem un nespeju bernam lidzi tikt-,tad drizak darbs ir 40g.piestradat pie sevis,lai ar bernu butu ka vienots kopums(interesu limenis)....
tadel daudzi vir.izvairas no padzivojusam siev.,jo pratins vinam "sacakarejies"(bet to nenosaka gadu skaits)
ja iedzilinasies sava jautajuma -,tad sapratisi,ka ne vecuma cenza,bet kada attieksme pret dzivi,apkartejiem un bernu ir ari noteicosa


Ja skaties uz jaunakam vai vecam sievietem (vertejot vecuma sadali)
tad problema ir tevi-,sac strauji novecot!

ps.,....kopejam fonam
ne vecaki izvelas bernu,bet berns izvelas vecakus....

regina_dei_diamanti    2 Principā vienīgais iebildums, ko es redzu šajā diskusijā ir "jā, bet mamma izskatās veca! viņa ir nogurusi!" Jo nevienam nav tiesību norādīt cilvēkam, cik gados viņam jādzemdē, ja veselība ļauj - ļaut 50, ja ir sponsors - kaut 15. Nu kāda kuram darīšana? Redziet, man arī bērnībā reizēm bija kauns par savu mammu. Lai gan man ir pat nepieklājīgi jauna mamma. Bet izskatījās viņa vismaz 10-15 gadus vecāka. Daudzi pat šokējās, uzzinot manas mammas vecumu, es saku, ka viņai 35 gadi, man pasaka: bet izskatās uz 55! Tā ka ne jau personas kods nosaka to, kā cilvēks izskatās, bet gan viņš pats. Daža laba daudzbērnu māte 50 gados izskatās labāk par bezbērnu 30-gadnieci. Gēni, finanses, laiks un vēlme sevis kopšanai... Cīņa ar slinkumu :)

regina_dei_diamanti    1 Es it kā diezgan precīzi uzrakstīju, ko jūt bērns - bērns jūtas labi, ja viņa vecāks ir enerģisks, možs un kopts, bet tam nav sakara ar vecumu. Cits 50 gados ir koptāks par noplukušu 20-gadnieku.

borzomi    1 Arī pieaudzis cilvēks var kautrēties no saviem vecākiem.
Arī omes nogurst tikpat ātri,kā gados esošas mammas...

Tad kāpēc mazbērni bieži vien "rautin raujas pie omītēm/opīšiem.Tad kāpēc jaunie vecāki savus sīčus bieži ieskapē vecvecākiem??

adamsone  4 2 KO var ķeselēt mūžīgās muļķības - katram nāks atpakaļ dubultā...Dīvaini, ka alga par labu darbu nenāk dubultā, bet tik cik līgumā ierakstīts.
Klapertašām, kuras aprunā sev acīs iekritušas sievietes, bet liekulīgi izliekas, ka viņām interesē šo sieviešu bērnu pašsajūta, varētu ieteikt PA standartrecepti - nosisties pret stenderi. Ātri, ērti un salīdzinoši higiēniski.
Neaprunā un bērni jutīsies labi.

Ar_saulainu_smaidu    1 Manai paziņai otrais puika piedzima 38 gados, tagad puikam gandrīz 8, mammai - 46. Mamma bez problēmām var uzspēlēt ar dēlu un viņa draugiem futeni, dambreti, tautas bumbu vai kādu citu spēli, mamma zina atbildes uz neskaitāmiem jautājumiem, viņa prot izskaidrot dažādus dzīves jautājumus, viņa izskatās maksimāli uz 34... Kaimiņi zīlē, kādā marinādē šī sieviete iekonservēta, jo gan viņas izskats, gan figūra ir iekārojamas. Kad dēls jautā: "Mamm, cik tev gadu?" mamma vienmēr atbild: "18" :) un bērnam pat prātā nenāk kautrēties :)
Viss mūsu pašu rokās, mīļie :)
Lai lustīga līgošana! :)
2015-06-20

mamamma    2 Manam kolēģim ir 31. gads viņa sievai 41.gads un viņa pirms diviem mēnešiem dzemdēja ceturto bērnu(kopējo otro, pirmajam kopīgam bērnam 8 gadi). Ko tu mīlestībai padarīsi, bet traki ir noskatīties uz desmit gadus vecāku sievieti, kurai jaunāks vīrs , bet nekopta un reāli izskatās veca, vīram kā māte. Visam savs laiks arī bērniem. Līdz 35. gadiem ok, bet vēlāk tas gan nav normāli.Bērns pietam meitenīte kaunēsies,jo mammas izskatās jau tagad kā omīte vēl pēc 7 gadiem... Tad vienīgi ar simpātisko tēti cilvēkos jāiet. 2016-03-19

monel    1 Mani nošokēja dažas anketas = 55 gadu vecumā vīrietis beidzot ir nolēmis, ka jauna sieviete (30 – 35 g.) dzemdēs viņam pirmo bērnu un "dzīvos mūžu laimīgi". Vispār jau ļoti reāli izklausās, bet ...no savas un paziņu pieredzes rodas jautājums - vai vīrieši pēc 50 g.var dot garantiju iespējamā bērna mātei, ka šo bērnu paspēs izaudzināt? Tas labi, ka pašlaik mirt netaisās (tā ierakstīts anketā).
Vēl pirms 7 gadiem atvairīju pēdējos sava vīra lūgumus par vēl viena bērna radīšanu - tad saprata arī mans vīrs, ka tā nav prātīga doma 49 gadu vecumā kļūt vēlreiz par tēti. Toreiz mēs abi pat nenojautām, ka pēc 7 gadiem = manam vīram būs jāaiziet no šīs dzīves.
Šogad es Jjau paspēju piedalīties divās "jauno vecāku = ap 50 g." bērēs, kur četru un piecu gadu vecuma puikas palika bez tēva.
2016-04-26

lapukoks      Bērni vienkārši piedzimst (vai arī nepiedzimst) kad tiem ir paredzēts laiks mūsu dzīves scenārijā un mums atļauju neprasa. Mums liekas - varam visu izplānot un tā arī iznāks. Izrādās tas viss jau ir saplānots pirms mums. Un šis scenārijs tiek nodots tālāk no paaudzes uz paaudzi (ne velti ir ģimenes vai pat dzimtas kurās ir agrās laulības, agrie bērni, kā arī ir t.s. vēlie bērni. 2018-09-08

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu